Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Alpamin ja Alprofos

Yhä useampi alpakka Euroopassa ja myös Suomessa syö Alpaminia ja Alprofosta ja yhtä moni kasvattaja on hyvin tyytyväinen näihin täydennysrehuihin.

Rehuja voit  hakea joko suoraan tilaltamme Lohjalta tai toimitamme säkit Postin kautta.

Tilaa verkkokaupasta tai ota yhteyttä info@alpacafuente.com 
puhelimitse 044-3212603. Lähetyksen mukana saat tarkat ruokinta-ohjeet.

Alpamin on korkealaatuinen kivennäis- ja vitamiini täydennysrehu, jonka on suunnitellut belgialainen alpakoihin erikoistunut eläinlääkäri Thijs Flahou erityisesti alpakoille ja laamoille.

Alpakan hyvinvointiin vaikuttaa moni asia ja erityisesti ruokinta. Haluamme panostaa parhaaseen mahdolliseen ruokintaan ja syötettyämme muita täydennysrehuja vuosien ajan, sekä haastateltuamme kasvattajia ympäri Eurooppaa, päädyimme Alpaminiin vuonna 2020. 

Jokaisella eläinlajilla on lajikohtaiset vaatimukset ruokinnan suhteen, oli eläin kala, norsu tai vaikkapa kana ja tasapainoisen ravinnon merkitys on erittäin suuri jokaisen lajin kohdalla.

Alpamin tukee villan laatua, hedelmällisyyttä, elinvoimaa ja immuniteettia. Se on maistuva pelletti jota syötetään alpakoille laadukkaan vapaan heinän lisäksi. Alpamin ei ole proteiinin ja energian lähde. 
Vaatimattomassa fysiologisessa vaiheessa kuten esimerkiksi ruunattu alpakka, ei tiine alpakkaemä, joka on ohittanut jo kasvuvaiheen, riittää Alpamin usein laadukkaan heinän ja ADE vitamiinin lisäksi täyttämään ravinnontarpeen.
Imettäville, tiineille tai kasvaville eläimille, on suositeltavaa syöttää ylimääräinen proteiinipelletti, esimerkiksi 'Alprophos' ja/tai energianttuottajaa, kuten sokerijuurikas massaa.

Alpamin on maistuva täydennysrehu, joka saa alpakkamme "näyttämään parhaat puolensa" ja alpakkamme menestymään. Alpamin on ollut monien eurooppalaisten alpakkakasvattajien suosima täydennysrehu jo kymmenen vuoden ajan.

" The supplement that feeds the champions"

Ruokintohje:
Jotta alpakka saisi optimaalisen mineraali- ja vitamiinitasapainon, Alpaminia annetaan tasaisella annoksella ympäri vuoden.

Rehun koostumus ja ruokintaohje löytyy verkkokauppamme osiosta: Rehut