Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Alpakka-agility kurssimme

Agilitykurssimme on elämysmatka luonnonhelmassa alpakoiden kanssa.
Nykyaika on täynnä kiirettä ja aikatauluja. Vietämme paljon aikaa sisätiloissa ja erilaisten sosiaalisten medioiden parissa. Lukuisat tutkimukset osoittavat luonnon, eläinten ja elämyksien positiivisen vaikutuksen stressitasoihimme, sekä koko ihmiseen. 
Tällä kurssilla sinun on mahdollista yhdistää nämä kaikki kolme myönteistä asiaa.

Alpakka-agility on huippuunsa vietynä varsin vauhdikas laji, mutta sinä voit ottaa myös ihan niin rennosti kuin haluat, täysin ilman paineita tai suorituksia. Ympärilläsi on puhdasta luontoa ja voit rentoutua muutaman hetken täysin.

Kurssimme aluksi haemme suurisilmäiset, hymisevät alpakat tarhasta ja totuttelemme niiden käsittelyyn ja taluttelemme niitä niityllä. Kuulemme mikä on niiden elämässä tärkeää ja kuinka kohteliaasti käsittelemme niitä.

Lämmiteltyämme tutustumme agilityrataan, ja kokeilemme alpakan kanssa sekä rauhallista keskittynyttä menoa, että halutessasi vauhdikasta rataa. Sinulla on mukavasti aikaa jos haluat kuvata alpakoita tai vaikka ottaa muistoksi selfien alpakkasi kanssa. Käymme alpakoiden kanssa pienellä kävelyllä ja lopuksi viemme alpakat takaisin omaan tarhaansa.

Juomme kahvit, teet ja mehut keksien kera ja jutustelemme kokemuksestamme.
Halutessasi sinulla on mahdollisuus ostaa lämpimiä alpakkatuotteita, raakavillaa, lankaa tai saat vaikka pussillisen alpakanlantaa lannoitteeksi kasvimaallesi.
Mukaasi saat myös kurssitodistuksen.


Ensimmäinen vuoden 2018 kurssi pidetään 10.6. sunnuntaina klo 12.00. - 14.30.
Lisäämme kevään aikana tähän kurssipäiviä.

Kurssimme hinta on 60€ per osallistuja (varausmaksu ilmoittautuessasi on 30€, jota emme palauta, mutta sairauden yllättäessä, olet tervetullut jollekin toiselle kurssillemme.)

Otamme kurssille maksimissaan 10 henkilöä.

Alaikärajamme osallistujalle on 12 vuotta.

Tarvittaessa voimme hakea sinut Virkkalan linja-autoasemalta tilallemme.

Ilmoittautumisesi otamme vastaan numerossa: 044-3212603 tai sähköpostitse osoitteeseen: info(at)alpacafuente.com tai yksityisviestillä Facebook sivullamme.

Terveisin
Ida & Päivi


Veeti ja Ida SM kultaa 2016 Helsingin messukeskuksessa.

Kurssin vetäjänä toimii Ida Minkkinen. Ida on koulutettu eläntenhoitaja sekä SM alpakka-agilityn kultamitalisti vuosina 2016 ja 2017. Idalla on vankka ja arvostettu kokemus alpakoista. Idalla apuna ovat alpakka tiimiläisemme: Pihla, Nuppu, Linda, Leyla ja Minna.

Veeti ja Ida renkaalla.

Vauhdikas este.

Alpaca Fuenten agility-team.