Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nuken hiukset

Alpakan villaa nuken hiuksiksi.
Villa on pääosin oman tilamme alpakoiden raakavillaa ja se on pesemätöntä. Se on yksilöityä, sillä jokainen alpakkamme on hyvin erilainen ja jokaisella on aivan omanlaisensa luonne ja elämäntarina.

Villa on sekä huacaya alpakoiden villaa, että suri alpakoiden villaa. Siinä ei ole lanoliinia ja se on lähes hajutonta. Pikkuisen roskia saatat löytää villapussista.

Suri alpakan kampavillasta voit tehdä nukellesi sileitä ja kauniita hiuksia. Huacaya-alpakan villasta tulee pörröisempiä hiuksia, sillä huacayan villassa on krimppiä, joka tekee hiuksiin luonnollista kiharaa.
Villaa voit halutessasi värjätä.

Villaa myydään 10 ja 20 gramman pusseissa ja villa on pesemätöntä. Halutessasi voit tilata isommankin satsin villaa, ota silloin yhteyttä meihin sähköpostitse.
Klikkaa kuvia saadaksesi ne suuremmiksi.

10 grammaa: 5 euroa + kirjepostimaksu.
20 grammaa: 10 euroa + kirjepostimaksu.

Tuotteita yhteensä 4 kpl

Jordana (TUOTE LOPPU)

Jordana.jpg&width=280&height=500
Jordana on hyvin tsäpäkkä nuori alpakkaneiti. Sen väri muistuttaa mietoa maitokahvia ja villassa on hyvin mieto kihara. Jordana..

Paino: 0.01 kg

Hinta: 0.00 €

Lemmy K. - maitopoika (TUOTE LOPPU)

Lemmy.jpg&width=280&height=500
Villa on pojan toinen ja se on kaunista tummahkon punertavanruskeaa miedolla krepillä ja hyvin pehmeää. Villan pituus on..

Paino: 0.01 kg

Hinta: 0.00 €

Lilli-Likka (TUOTE LOPPU)

Lillivilla.png&width=280&height=500
Lilli on erikoisuus, jota löytyy niin kauan kun sitä piisaa. Lillin villa on tummahkoa hopeanharmaata, jonka pää on ruskeaa..

Paino: 0.01 kg

Hinta: 0.00 €

Musta, ruskea, rose gray ja valkoinen suri villa

suri_villat.png&width=280&height=500
Mustan sekä valkoisen villan pituus yli 15 senttimetriä. Musta on väriltään sysimusta. Rose gray villa on pituudeltaan 15-18..

Paino: 0.01 kg

Hinta: 9.00 € - 15.00 €