Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Llama and Alpaca Neonatal Care

Hinta:62.00 €
Hyvin käytännönläheinen ja käytännöllinen kirja alpakoiden ja laamojen anatomiasta, fysiologiasta, synnytyksen eri vaiheista, hyvät kuvat ja selitykset mahdollisista virheasennoista, ohjeita vastasyntyneen hoitoon ja ongelmiin unohtamatta emän hoitoa. Sisältää ensiapulaukun sisällön tiedot sekä termien sanasto kirjan takaosassa. 

Kirjassa on 107 sivua, eikä se ole valtavan paksu kaikenkattava opus, vaan keskittyy juurikin kaikkeen olennaiseen, minkä löydät sitten myöhemminkin sieltä helposti tarpeen vaatiessa uudelleen.

Tällä kirjalla meillä mentiin ensimmäiset synnytysvuodet, ja meidän oma kappaleemme, on hyvin kulunut ja täynnä omia lisämerkintöjä ja alleviivauksia ja tarpeen tullen palaamme aina kirjaan uudelleen jos kohtaamme uusia haasteita synnytysaikaan.

Suosittelemme vahvasti tätä helppolukuista ja mukavasti kuvitettua kirjaa kaikille, joilla ei ole alpakoiden ja laamojen synnytyksistä vielä vahvaa kokemusta. Kirja kannattaa lukea ja sisäistää jo ennen synnytyksiä, niin monia asia ei tule yllätyksenä eikä sormi jää tilanteen sattuessa suuhun.

Kirja on englanninkielinen.

Tuotteen paino: 0.4 kg