Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ideal Alpacas: From Myth to Reality

Hinta:80.00 €
Mike Safley on kirjoittanut kirjan "Ideal Alpacas" herättääkseen lukijan tunnistamaan ja ymmärtämään, sekä sanoin että kuvin, kehittyneen ja tuottavan alpakan.  Alpakoiden jalostukseen liittyvät myytit verhoavat ja vääristävät kuvaa ihanteellisesta alpakasta ja häiritsevät pyrkimyksiämme ratkaista palapeli kuinka kasvattaa parhaita alpakoita ja parantaa oman lauman laatua ja terveyttä. 
Kirjassa Safley yksilöi useita löydettyjä myyttejä, analysoi niitä kriittisesti ja toivottavasti muuttaa tapaa, jolla alpakan omistajat suhtautuvat kasvatusohjelmaansa.
Kirja on kovakantinen ja sisältää 304 sivua ja paljon havainnollistavia kuvia kirjoitetun tekstin tueksi. 

Vahva suositus kirjan lukemiselle ja omaksumiselle. Oma alpakkamaailmasi saattaa aikalailla muuttua kirjan lukemisen myötä.

Kirja on Mike Safleyn toinen kirja. 

Kuka on Mike Safley?
Kasvattaja ja tuomari. Mike valittiin AOBA:n (Alpaca Owners and Breeders Association Inc, USA) presidentiksi vuonna 1990 ja Alpaca-Registry, ARI:n presidentiksi vuonna 1996. Safley on kirjoittanut useita alpakka teoksia ja vaikuttanut AOBA:n ja ARI:n toimintaan mm ensimmäisenä Alpacas- lehden toimittajana.

Viimeisten 30 vuoden aikana Mike on pitänyt seminaareja ja luentoja maailmanlaajuisesti yleisöille Englannissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Perussa. Hän on toiminut tuomarina alpakanäyttelyissä Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa, Australiassa, Kanadassa ja Perussa. Suurimpia näyttelyitä ovat AOBA National, MAPACA, The All American Futurity, British Futurity, Alpaca Western Extravaganza, The North American Alpaca Show, The Great Western Alpaca Show, The Kentucky Classic, Estes Park Wool Market ja Santa Fe Alpaca Show.

Safley on työskennellyt Quechua Benefitin järjestämisessä ja rahoittamisessa sen perustamisesta lähtien.

Tuotteen paino: 1.55 kg