Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jane Vaughan: Glove Box Guide to Alpacas

Hinta:89.00 €
Jane Vaughan on alpakoihin erikoistunut eläinlääkäri, joka on tehnyt alpakoiden kanssa työtä jo 25 vuoden ajan ja se huipentui kirjan kirjoittamiseen.

Kirjan ensimmäinen puolisko sisältää tietoa alpakoiden hoidosta, vasojen hoidosta, ravinnosta, maha-suolikanavan loisista ja lisääntymisestä. Tämä osio on suunnattu kasvattajille, eläinlääkäreille ja opiskelijoille, jotta he saavat parhaat käytännöt pitääkseen hoidossa olevat alpakat terveinä. Loppupuoli sisältää tietoa sairaasta alpakasta ja se on valmis viite eläinlääkäreille kliiniseen tutkimukseen, näytteenottoon, sedaatioon / anestesiaan, nestehoitoon ja taulukoihin lääkkeiden annostuksesta, kivunlievityksestä ja paljon muuta.
Kirjasta löytyy myös taulukoita, jotka auttavat kliinisen patologian tulkinnassa sekä ohjeita eutanasiaan ja ruumiinavaukseen.

Takakannen sisäpuolella on karkea opas alpakanhoidosta, joka kaikkien alpakankasvattajien olisi hyvä lukea ja pyrkiä toteuttamaan käytännössä. Tiedot on kerätty ja kirjoitettu Australian olosuhteissa eläville alpakoille. Suuri osa tiedoista voidaan ekstrapoloida laamoihin ja kameleihin.
Kirja on tehty muovisivuilla ja spiraalisidoksella, joten se voidaan vaikka heittää hansikaslokeroon tai auton istuimen alle rikkoutumatta.
Kirjassa on mm tietolomakkeita maatilan bioturvallisuuden ohjeistukseksia ja esim orien ja emien  hedelmättömyystutkimuksia varten.

Kirja on julkaistu vuonna 2017.

Tuotteen paino: 0.325 kg