Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Camelibra NG-2

Hinta:40.00 €

Camelibra
Camelibra on kivennäis- ja vitamiini täydennysrehu joka on erityisesti suunniteltu alpakoille, laamoille ja muille kamelieläimille. Alpakan hyvinvointiin vaikuttaa moni asia ja erityisesti ruokinta. 

Monet alpakanomistajat syöttävän mm kauraa alpakoille mutta tämänpäiväisen tiedon valossa, alpakan ruoansulatuskanavassa voi tapahtua PH-tasapainon muutoksia syötettäessä viljaa ja etenkin jos ne saavat sitä liikaa, mikä puolestaan voi johtaa maha- ja suolistohaavaumiin. Camelibra sisältää kivennäisiä ja vitamiineja ja se on suunniteltu tukemaan alpakoiden ruoansulatusta ja hyvinvointia. Pelletin koko on pieni ja se on hyvin tiivistä ja näin riski saada ruokatorventukoksia on hyvin pieni.

Camelibra täydennysrehu valmistetaan Englannissa ja sen ovat kehittäneet rehuvalmistajan kanssa yhteistyössä toimineet isot kasvattajat, tutkijat sekä mm maineikas kamelideihin erikoistunut eläinlääkäri Dr. Claire E. Whitehead joka on yhden Englannin suurimman ja vanhimman alpakkatilan, Bozedown:in tytär.  
Bozedown  -alpakkatilalla on syötetty Camelibraa yli kymmenen vuotta hyvällä menestyksellä. Kehuja Camelibra saa paljon myös naapurimaistamme Ruotsista ja Norjasta. 

Camelibraa annostellaan yhdelle alpakalle päivittäin 1 gramma per elopainokilo. Esimerkiksi keskikokoiselle alpakalle syötämme noin 1,5 desiä Camelibraa päivässä. Talvella kun vihreää ei ole saatavilla syötämme lisäksi noin  1,5 desiä FibreGestiä joka takaa riittävän kuidunsaannin myös talviruokintakaudella. Jos sinulla ei ole vihreää heinää alpakoilla kesällä saatavilla, suosittelemme FibreGestin syöttämistä myös kesällä. Camelibra ei sisällä muuntogeenisiä viljelykasveja.


Camelibran päivähinnaksi  tulee keskikokoiselle alpakalle (noin 1,5 desiä)  noin 0,15€.

Camelibra täydennysrehu on muovisissä 20kg säkeissä ja ne säilytetään mielellään viileässä ja kuivassa paikassa.
Lue lisää Camelibrasta valmistajan sivuilta: Gwf Nutrition

Tuotteen paino: 20 kg