Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lemmy K. - maitopoikaVaihtoehdot

Tuote Hinta
10 grammaa5.00 €
20 grammaa10.00 €
Villa on pojan ensimmäinen ja se on kaunista tummahkon punertavanruskeaa miedolla krepillä ja hyvin pehmeää. Villan pituus on noin 15 senttimetriä ja siinä on kaunis, kaunis kiilto. Valokuvaaminen ei valitettavasti ole parhainta osaamisaluettani, ja kuva ei anna oikeutta Lemmyn villalle.

Lemmy sai nimekseen edesmenneen legendaarisen Motörhead -yhtyeen laulajan mukaan Lemmy K. de la Fuente, mutta meidän Lemmy on osoittautunut edustavan "maito-Lemmy" kategoriaa. Itse olen joskus nuorena tavannut aidon Lemmyn ja herra oli varsin kohtelias ja ehkä meidän Lemmy edustaa sitä puolta alkuperäisestä Lemmystä.

Lemmymme on niin valtavan kiltti maitopoika että ihan sydämeen sattuu. Jostain syystä Lemmy on aina semmoinen, että kun iltaisin jaan alpakoille ruuat vadeissa, Lemmy kävelee perässä ja haluaa että syötän sitä. Joskus olen kävellyt kauas laitumelle, josko poika sitten söisi itsekseen muun lauman seassa, mutta ei. Lemmy kävelee perässä. Se myös antaa ruokavadin toiselle, jos joku hiukan härskimpi sitä siltä vaatii. Onko se sitten ujoutta, kohteliaisuutta vai alempaa arvoa laumassa tai sitä että Lemmy ei halua koskaan riitaa, sitä en tiedä. Ehkä Lemmystä tuli hiukan mammapoika, sillä puin sen syntymän jälkeen pinkkiin takkiin, kun oli hiukan kylmää. 

Tässä kun kirjoitan kuvauksia alpakoista, on todellakin mielenkiintoista huomata, kuinka erilaisia jokainen niistä luonteeltaan ja tavoiltaan on. 

Lemmy asustaa pikkupoikien laumassamme, jossa on 1 - 2 vuotiaita poikia ja se on siellä varsin huomaamaton, eikä tee itsestään numeroa. Lemmy on tarkkailija vaikka varsin utelias onkin. Kuvassa Lemmy on ystävänsä Ludwigin kanssa ja Lemmy on se murjottava oikeanpuoleinen pikkugorilla. Tuolla kuvalla se kyllä saa katu-uskottavuutta eikö?

Odotamme Lemmystä jalostusoria aikanaan, mutta sen näemme parin vuoden kuluttua, kun poika kasvaa tuosta vielä hiukan. Lemmyn emä on Ruotsista tuotu kaunis fawn värinen Venga ja isä hopeanharmaa australialainen Softfoot Ashby.

Lemmyn luonnetta kuvaisin lempeäksi, hiukan mammanpojaksi positiivisessa mielessä, tarkkailijaksi ja oman tien kulkijaksi. 
Lemmy vaan on niin ihana ja lisäisin tähän sydämen perään, jos se olisi mahdollista.

Tuotteen paino: 0.01 kg