Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lilli-LikkaVaihtoehdot

Tuote Hinta
10 grammaa5.00 €
20 grammaa10.00 €
Lilli on erikoisuus, jota löytyy niin kauan kun sitä piisaa. Lillin villa on tummahkoa hopeanharmaata, jonka pää on ruskeaa. Lilli syntyi rose-gray värisenä alpakkana ja muutti värinsä hopeanharmaaksi, mikä on ihan normaalia harmaille alpakoille. Seuraavan kerran ensi vuonna kun Lilli keritään, on koko villa hopeanharmaata, eli tätä erikoisuutta ei Lillille enää koskaan tule. Villan pituus on noin 12 senttimetriä. Villassa on mieto kreppi. 

Lilli syntyi heinäkuun lopulla 2019 ja oli unelmien täyttymys. Koko kesän olimme odottaneet hopeanharmaata tyttöä ja viimeisenä vasoista, syntyi sitten Lilli. Voi sitä onnen päivää!
Olimme hyvin kiitollisia Lillin emälle Amelialle ja isälle Roccolle kauniista tytöstä, mutta emme arvanneet mikä aarre tytöstä kasvaisi. 

Tyttö on kaunis ja lihaksikas nuori neiti. Sen luonnetta kuvaavat sanat lempeys, ystävällisyys, hyvinvointi ja suloinen hoivavietti. Kesällä 2020, kun kesän ensimmäinen vasa Missy syntyi, ryhtyi Lilli heti lapsenlikaksi, sillä alpakoiden emälaumassa on aina lapsenlikka. Olemme monia erilaisia lapsenlikkoja tilallamme nähneet, mutta Lilli on yksi niistä lempeimmistä ja tunnollisimmista. Se ottaa kaikki vasat huomaansa ja vahdittavikseen sekä leikittää niitä iloisesti kirmaillen.
Kaiken kukkuraksi, Lilli pusuttaa suulle kaikki vasat läpi ja se on piirre, jota alpakkakasvattaja haluaa, ja jota monikaan muu alpakka ei tee. Näin tehdessään Lilli siirtää hyviä bakteereita vasalle, mikä antaa vasalle parhaat mahdolliset eväät elämään. 

Lillin oikea komija nimi on Lilith-Louisiana de la Fuente. 
Toivottavasti lähivuosina Lilli saa myös oman vasansa, sillä siitä tulee lauman paras mamma!
Lilli on niin täydellinen ja toivottavasti sen kaunis energia siirtyy villan mukana.

Tuotteen paino: 0.01 kg